Мис България 2020 Венцислава Тафкова сменя короната с микрофона. Това потвърди

...
Мис България 2020 Венцислава Тафкова сменя короната с микрофона. Това потвърди
Коментари Харесай

Мис България става певица

Мис България 2020 Венцислава Тафкова сменя короната с микрофона. Това удостовери самата тя. По-рано тази седмица тя разбуни духовете с подозрителна фотография от музикална школа. 

" Достигнах най-големия връх в модата за България и съм подготвена самоуверено да заявя, че съм подготвена да подчинявам други върхове. Да, влизам в музикалния отрасъл, само че и не занемарявам модата “, разкри Тафкова пред HotArena и акцентира, че на този стадий приоритет ще й бъде музикалната кариера.

Венцислава съобщи, че това не е непринудено решение или волност, а стъпка, която обмисля отдавна. Нейни близки другари, известни в поп фолк средите, са забелязали музикалните й заложби и са я поощрили да се занимава професионално.

" От дребна съм доста музикална, само че в никакъв случай не съм мислила да се занимавам с музика. Семейството ми дълги години са били в този отрасъл - занимавали са се с нощни клубове и пиано питейни заведения в Пловдив. Израснала съм с музиканти към мен и може би моето решение да се ориентирам професионално към музиката е разследване на това “, разказа Тафкова. Това я прави първата носителка на короната " Мис България “, станала певица.

" Благодаря на хората до мен, които поддържаха решението ми, и на вокалния ми възпитател, който се занимава с моята подготовка от доста време насам. Много скоро с изключение на планове, приготвям и една огромна изненада за всички “, разкри Мис България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР